Energys Lótápok

  Az Energys termékek lovak számára készült kiegészítő táplálékok, amelyek csak növényi alapanyagokból készülnek, ezért mellettük még terimés takarmányt is kell az állatokkal etetni. Nem tartalmaznak zabot, így a zab részleges vagy teljes helyettesítésére is szolgálnak.
   Az Energys® termékek olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek megfelelnek minden kategóriájú ló szükségleteinek.

Baby

Energys Baby lótáp

A keverék a legjobb minőségű alapanyagokból van összeállítva, figyelemmel a fiatal, növekvő szervezetre és annak szükségleteire. Energiaforrásként a laktóz (tejcukor) szolgál, melyet a csikó szervezete nagyon jól ki tud használni. Az Energys Baby kiváló, minőségi fehérjéket és hozzáadott esszenciális aminosavakat tartalmaz. Az ásványi anyagtartalom elősegíti a csontozat és a fogak jó fejlődését. Legjobb, ha a csikót már a kanca alatt póttakarmányozzuk, hogy leválasztáskor ne következzen be növekedés visszaesés. Az Energys Baby táphoz ajánlatos préselt vagy darált zabot adagolni a jól működő emésztőrendszer kialakulásának és fejlődésének elősegítése érdekében.

Megrendelés

Beltartalmi értékek:

Nitrogéntartalmú anyagok Zsír Rostanyag Kalcium Foszfor A Vitamin D3 Vitamin E Vitamin
170
g/kg
35
g/kg
75
g/kg
13
g/kg
8.5
g/kg
21000
m.j./kg
2100
m.j./kg
140
mg/kg

 

Javasolt adagolás:

- 1 éves kor alatti csikó esetén 0,5- 1 kg zabot + 0,5-1 kg baby granulátumot adjunk naponta a csikó korától és fajtájától
függően.
- 1 évtől kezdve a csikónak 1-1,5 kg zabot + 1-1,5 kg baby granulátumot adjunk naponta a csikó korától és fajtájától
függően. A napi teljes adagot minimum két részadagra ossza szét.
Az adagot a csikó fajtájához, korához és erőnlétéhez kell igazítani.

Kiszerelés:

zsák - 25 kg

Kapcsolódó termékek