Besterly Lótápok

  A Besterly a De Heus takarmánygyártó cég egyik márkacsaládja. A De Heus egy holland cég, mely az állati takarmányozásra szánt termékekre szakosodott. A vállalat története, a múlt század 30-as éveibe nyúlik vissza. A vállalat egyik fontos eleme a takarmány előállítása lovak számára. Kiterjedt tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és támogatja a legújabb kutatásokat ezen a területen, melyek lehetővé teszik a folyamatos fejlesztést, a lovak egészséges és hatékony táplálkozásának elősegítésére.

Dynamix

Besterly Dynamix lótakarmány müzli formában pelyhesített gabonákkal és lenolajjal.

A nagy terhelésnek kitett sportlovakat, vagy az idősebb és nyugtalan lovakat kiváló erőnlétben tarthatja a Besterly Dynamix táp segítségével. A táp puffasztott, jól emészthető gabonákat tartalmaz. A nyugtalan és idősebb lovak így sokkal jobban befogadják a kívánt erőnlét fenntartására felhasználható tápanyagokat. A Besterly Dynamix müzliben található alkotórészek tökéletes egyensúlyban vannak, és a kiegészített vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel és lenolajjal kiváló erőnléti tápot alkotnak. A müzliben található pelletek elegendő energiát és minőségi növényi olajat tartalmaznak, így olyan lovak számára is alkalmasak, amelyek rosszul tűrik a szállítást és a környezetváltozást.

Megrendelés

Beltartalmi értékek:

Nitrogéntartalmú anyagok Zsír Rostanyag Kalcium Foszfor A Vitamin D3 Vitamin E Vitamin
125
g/kg
65
g/kg
110
g/kg
9
g/kg
4
g/kg
14000
m.j./kg
1700
m.j./kg
335
mg/kg

 

Adagolás:

Felnőtt ló (500 kg élősúly):

Dynamix müzlivel való etetés esetén naponta 2-4 kg takarmányt adjunk a terheléstől függően. A napi teljes adagot minimum két részadagra ossza szét. Az adagot a ló fajtájához, korához és erőnlétéhez kell igazítani.

Forma:

müzli

Kiszerelés:

zsák 20 kg

Kapcsolódó termékek