Lótápok

Az Energys termékek lovak számára készült kiegészítő táplálékok, amelyek csak növényi alapanyagokból készülnek, ezért mellettük még terimés takarmányt is kell az állatokkal etetni. Nem tartalmaznak zabot, így a zab részleges vagy teljes helyettesítésére is szolgálnak. Az Energys® termékek olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek megfelelnek minden kategóriájú ló szükségleteinek.
Kínálatunkban Besterly márkájú müzlik is szerepelnek, melyeket hollandiai anyavállalatunktól importálunk.
Lovának jutalmul vagy csak úgy, a lovak iránti szeretet kifejezésére ízletes, szív alakú Energys Love nyalánkságokat is kínálunk.

Energys standard

Nagy melasz tartalmú táp, mely készenléti energiaforrásként szolgál, elősegítve a szervezet gyors regenerálását és ízletessé téve a granulátumot. A válogatós lovak is készséggel és örömmel fogyasztják.

Energys Relax

Elsősorban alacsony terhelés alatt álló lovak, a vemhesség első kétharmadában levő kancák, valamint lovas szakosztályok iskolai és gyakorló lovai számára készült.

 

Energys Extra

Energetikus táptakarmány magasabb kukorica tartalommal, mely intenzív sport- vagy munkaterhelésnek kitett lovak számára ajánlatos. Rendkívül kedvező esszenciális zsírsav aránnyal rendelkezik.

Energys Pony

Takarmánykeverék kisebb termetű lovak, például hucul és póni számára, csökkentett fehérje- és cukor tartalommal. Adagolása kiküszöböli a lesántulást. Garantálja az ásványi anyagok és vitaminok egészséges felnőtt lovak szervezetébe jutását.

Energys Baby

A keverék a legjobb minőségű alapanyagokból van összeállítva, figyelemmel a fiatal, növe­kvő szervezetre és annak szükségleteire. Energiaforrásként a laktóz (tejcukor) szolgál, melyet a csikó szervezete nagyon jól ki tud használni.

Enduro

Nagy és állandó terhelésnek kitett lovak számára ajánlott, elsősorban olyan lovak számára, amelyek távlovaglásban startolnak, de alkalmas a többi lovaglószámban induló nagy igénybevételnek kitett sportlovak számára is.

Omega

Puffasztott lenmag, mely telítetlen omega 3 és omega 6 zsírsavakat tartalmaz. Mindkét összetevő növeli lovainak teljesítőképességét és hosszú életét.

 

 

Vitality

A melaszt tartalmazó szárított cukorgyári szeletek úgynevezett „szuperrost” források, amelyet a ló már a vékonybélben képes megemészteni. Kiváló energia és betain forrás. Takarmányozás előtt vízben kell áztatni!

Mineral

Ásványi anyagot – vitamint tartalmazó kiegészítő táp valamennyi kategóriájú ló számára. Adagolása a kihűlt takarmányokba történik közvetlenül az etetés előtt.

 

 

Love

Finom almás nyalánkságok vonzó szív alakban és praktikus vödörben. Egészséges jutalomfalat lova számára hozzáadott mesterséges színezékek és ízesítők nélkül.

Dynamix

Az idősebb és nyugtalan lovakat kiváló erőnlétben tarthatja a Besterly Dynamix táp segítségével. A táp puffasztott, jól emészthető gabonákat tartalmaz.

Herbic

A Besterly Herbic olyan gyógynövénykeverékeket tartalmazó müzli, melyek kedvezően hatnak a lovak légútjaira. A táp válogatott, hővel kezelt gabonákból, minőségi növényi olajból, gyógynövényekből és vitamin pelletekből áll.

Coldmix

A Coldmix nyugtató müzli elsősorban hobbilovak és olyan sportlovak számára nyújt elegendő tápanyagot komplett takarmány formájában, amelyek nagyon nyugtalanok és rosszabbul lovagolhatók.