Energys Hobby nyúltápok

Az Energys Hobby termékek komplett táp sort képeznek, amelyek megfelelőek mind háztáji, mind hobby szintű takarmányozásra háziállatok részére. Tápsorunkal felkészítheti kedvenceit kiállításokra is. Az Energys HOBBY tápsor élelmiszeri minőségű alapanyagokból van gyártva és beltartalma biztosítja az elvárt fejlődést az állataiknak. Az Energys Hobby tápsor gyártója a De Heus.

Nyúl Champion

Ez a granulált kokcidiosztatikumot nem tartalmazó keverék kifejezetten kiállítási nyulaknak készült.

A megnövelt beltartalmi értékek elősegítik a jobb szőr minőséget és a növekedést, jobb tenyésztési mutatókat eredményeznek.

Nyúl Klasik Forte

Kiemelt minőségű granulált nyúltáp kokcidio-sztatikummal. Ezt a nyúltápot tenyész és hízó nyulaknak fejlesztették ki, max. 5 nappal a vágás előtti időszakba etethető. Alkalmas magas hústermelés és kiváló egészség elérésére.

Nyúl Gold Forte

Teljes értékű, prémium granulált nyúltáp kokci-diosztatikummal. Tenyésztésre és hízlalásra alkalmas, max. 5 nappal a hizlalás befejezése előtti időszakig etethető. Alkalmas még szoptató anyáknak és növendékeknek.

Nyúl Klasik

A granulált takarmány nem tartalmaz kokcidiosztatikumot. Hízlalásra szánt, akár levágás előtti nyulak takarmányozására. A nyulak részére megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvizet kell biztosítani.