Energys Hobby sertés tápok

Az Energys Hobby termékek komplett táp sort képeznek, amelyek megfelelőek mind háztáji, mind hobby szintű takarmányozásra háziállatok részére. Tápsorunkal felkészítheti kedvenceit kiállításokra is. Az Energys HOBBY tápsor élelmiszeri minőségű alapanyagokból van gyártva és beltartalma biztosítja az elvárt fejlődést az állataiknak. Az Energys Hobby tápsor gyártója a De Heus.

Weaning Pellets

Magas energiaszintű, teljes értékű granulált prestarter takarmány- keverék. Malacok takarmányozására 10 napos kortól választás után 14 napig.

Sertés A1 Start

Ipari keverék amely megfelel a háztáji elvárásoknak. Alkalmas malacoknak 12 kg-os választási súlytól egészen 12 hetes korig. Gyors növekedést és hústermelést eredményez.

Sertés A1 Mini

Minőségi granulált teljes értékű hízótáp 15-35 kg közötti sertések takarmányozására. Ez a takarmány kiváló egészséget, gyors növekedést, és magas hústermelést eredményez.

Sertés A2 Midi

Minőségi granulált teljes értékű hízótáp 35-60 kg közötti sertések takarmányozására. Kiegyensúlyozott beltartalma megalapozza a kiváló egészséget, gyors növekedést, és magas hústermelést.

Sertés A3 Maxi

Teljes értékű hízótáp , amely alkalmas a 60 kg fölötti hízók takarmányozására. Ez a minőségi granulált takarmány elősegíti a gyors testsúlygyarapodást, magas hústermelést és ízletes végterméket.