Energys Hobby baromfi tápok tojóknak

Az Energys Hobby termékek komplett táp sort képeznek, amelyek megfelelőek mind háztáji, mind hobby szintű takarmányozásra háziállatok részére. Tápsorunkal felkészítheti kedvenceit kiállításokra is. Az Energys HOBBY tápsor élelmiszeri minőségű alapanyagokból van gyártva és beltartalma biztosítja az elvárt fejlődést az állataiknak. Az Energys Hobby tápsor gyártója a De Heus.

Csibe Mini

Magas minőségű gyógyszer mentes morzsázott takarmánykeverék. Alkalmas a jércék és egyéb baromfi 4 hetes korig történő indítására és nevelésére. Ez a kiegyensúlyozott beltartalmú táp kiváló egészséget és kondíciót biztosít a baromfi részére.

Jérce Midi

Alkalmas a jércék nevelésére 5-20 hetes kor közötti időszakban. A táp beltartalma garantálja a jércék kiemelkedő egészségét. Dercés és granulált formában kapható.

 

 

Tojó Gold

Prémium minőségű granulált tojó táp. Kiemelt beltartalma magas tojás termelést, megfelelő tojáshéj keménységet és gyönyörű tojás sárgát eredményez.

 

 

Tojó Klasik

Dercés teljesértékű tojó táp, amely magasabb tojás termelést és szép tojássárgát biztosít.

 

 

 

 

Tojó Repro

Granulált táp tenyész tojó egyedeknek. A kiegyensúlyozott beltartalom elősegíti a magas keltethetőséget és támogatja az embrió sikeres fejlődését.