Energys Lótápok

  Az Energys termékek lovak számára készült kiegészítő táplálékok, amelyek csak növényi alapanyagokból készülnek, ezért mellettük még terimés takarmányt is kell az állatokkal etetni. Nem tartalmaznak zabot, így a zab részleges vagy teljes helyettesítésére is szolgálnak.
   Az Energys® termékek olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek megfelelnek minden kategóriájú ló szükségleteinek.

Vitality

Energys vitality lótáp

A melaszt tartalmazó szárított cukorgyári szeletek úgynevezett „szuperrost” források, amelyet a ló már a vékonybélben képes megemészteni. A melasz kiváló energia és betain forrás. Nem ajánlatos egyedüli takarmányként használni. Takarmányozás előtt vízben kell áztatni!

Megrendelés

Beltartalmi értékek:

Nyers fehérje 8.8%, Nyers olaj és zsír 0.7 %; Nyers rost 15.3 %; Nyers hamu 7.8 %

Adalékok (per kg):

Használható takarmány keverékek előállításához, illetve kiegészítő ként haszonállatok takarmány adagjához. FIGYELMEZTETÉS: Etetés céljára a cukorgyári szeleteket SZÜKSÉGES 10 ÓRÁN ÁT VÍZBEN ÁZTATNI !!! A répaszeletek - víz aránya 1:4!!!

Javasolt adagolás:

2 - 4  kg Energys Extra naponta terhelés szerint, vagy 1 – 3kg zab + 2-3 kg Energys Extra naponta terhelés szerint. Legmegfelelőbb a napi adagot elosztani és többször etetni a nap alatt. A lovaknak hozzáférést biztosítunk tiszta és minőseges vízhez!

Kiszerelés:

zsák - 25 kg

Kapcsolódó termékek