Energys Hobby baromfi tápok fácánok és fürjek számára

Az Energys Hobby termékek komplett táp sort képeznek, amelyek megfelelőek mind háztáji, mind hobby szintű takarmányozásra háziállatok részére. Tápsorunkal felkészítheti kedvenceit kiállításokra is. Az Energys HOBBY tápsor élelmiszeri minőségű alapanyagokból van gyártva és beltartalma biztosítja az elvárt fejlődést az állataiknak. Az Energys Hobby tápsor gyártója a De Heus.

Fácán Mini

Morzsázott takarmány granulátum fácán és fogolycsibék részére az 5. élethétig. Az 5. hét folyamán áttérés a Fácán MAXI keverékre.

 

Fácán Maxi

Magas minőségű granulált táp fácánok és fürjek takarmányozására hizlalási és tenyésztési célból egyaránt. Az állomány 6 hetes korától a tartás utolsó pillanatáig.

Fácán Repro

Granulált táp fácánok és fürjek részére tojás termelés idoszakban. Kiegyensúlyozott beltartalma a magas tojás termelést és magasabb keltetést biztosítja.

 

Fürj Mini

A takarmány fürjek nevelésére és hizlalására ajánlott. A keveréket ad libitum mennyiségbe adagolja. A fürjek részére korlátlan mennyiségű és jó minőségű ivóvizet kell biztosítani. A takarmány olyan adalékanyagot tartalmaz, amely csökkenti az ammónia és a szagok kibocsátását.

Fürj Gold

Takarmány fürjek részére a 7. élethéttől. Zúzott takarmány formájában állítják elő.