Energys Hobby takarmányok

Az Energys Hobby termékek komplett táp sort képeznek, amelyek megfelelőek mind háztáji, mind hobby szintű takarmányozásra háziállatok részére. Tápsorunkal felkészítheti kedvenceit kiállításokra is. Az Energys HOBBY tápsor élelmiszeri minőségű alapanyagokból van gyártva és beltartalma biztosítja az elvárt fejlődést az állataiknak. Az Energys Hobby tápsor gyártója a De Heus.

Nyúl Champion

Ez a granulált kokcidiosztatikumot nem tartalmazó keverék kifejezetten kiállítási nyulaknak készült.A megnövelt beltartalmi értékek elősegítik a jobb szőr minőséget és a növekedést, jobb tenyésztési mutatókat eredményeznek.

Nyúl Klasik Forte

Kiemelt minőségű granulált nyúltáp kokcidio-sztatikummal. Ezt a nyúltápot tenyész és hízó nyulaknak fej­lesztették ki, max. 5 nappal a vágás előtti időszakba etethető. Alkalmas magas hústermelés és kiváló egészség elérésére.

Nyúl Gold Forte

Teljes értékű, prémium granulált nyúltáp kokci-diosztatikummal. Tenyésztésre és hízlalásra alkalmas, max. 5 nappal a hizlalás befejezése előtti időszakig etethető. Alkalmas még szoptató anyáknak és növendékeknek.

Nyúl Klasik

A granulált takarmány nem tartalmaz kokcidiosztatikumot. Hízlalásra szánt, akár levágás előtti nyulak takarmányozására. A nyulak részére megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvizet kell biztosítani.

 

Csincsilla 1

A Csincsilla 1 teljes értékű takarmány csincsillák részére intenzív tenyésztésben. Mivel magas szintű nyersfehérje tartalmú keverék, használható olyan állományokban ahol magas intenzitású a termelés.

 

Csibe Mini

Magas minőségű gyógyszer mentes morzsázott takarmánykeverék. Alkalmas a jércék és egyéb baromfi 4 hetes korig történő indítására és nevelésére. Ez a kiegyensúlyozott beltartalmú táp kiváló egészséget és kondíciót biztosít a baromfi részére.

Jérce Midi

Alkalmas a jércék nevelésére 5-20 hetes kor közötti időszakban. A táp beltartalma garantálja a jércék kiemelkedő egészségét. Dercés és granulált formában kapható.

 

 

Tojó Gold

Prémium minőségű granulált tojó táp. Kiemelt beltartalma magas tojás termelést, megfelelő tojáshéj keménységet és gyönyörű tojás sárgát eredményez.

 

 

Tojó Klasik

Dercés teljesértékű tojó táp, amely magasabb tojás termelést és szép tojássárgát biztosít.

 

 

 

 

Tojó Repro

Granulált táp tenyész tojó egyedeknek. A kiegyensúlyozott beltartalom elősegíti a magas keltethetőséget és támogatja az embrió sikeres fejlődését.

 

 

Broiler Mini Forte

Magas minőségű gyógyszeres morzsázott táp broiler csirkék intenzív takarmányozására 14 napos korig. Megalapozza a gyors növekedést és a kiváló egészség állapotot az ön broilereinek.

 

Broiler Midi Forte

Minőségi gyógyszeres granulált táp, ami alkalmas az intenzív broiler nevelésre 15 napos kortól max. 5 napot a hizlalás befejezáse előtt. Ezzel a táppal elősegíti a gyors növekedést és hústermelést.

 

Broiler Maxi

Magas minőségű granulált táp, ami alkalmas a broilerek takar- mányozására a hízlalás utolsó szakaszában. Nem tartalmaz gyógyszereket. Elősegíti a magas hústermelést és delikát ízét az ön broilereinél.

Kacsa Mini

Minőségi morzsázott táp , amely alkalmas kacsák és libák takarmányozására 2 hetes korig. Gyors növekedést és kiváló egészséget biztosít a vízi szárnyasok részére.

 

Kacsa Maxi

Magas minőségű granulált táp kacsák és libák részére 3 hetes kortól vágásig. A takarmány gyors növekedést, magas hústermelést és ízletes végterméket eredményez.

 

 

Pulyka Mini Forte

Ez a kiváló morzsázott gyógyszeres indító­táp alkalmas a pulykák négy hetes korig történő takarmányozására. Ezzel megalapozzuk a jó hústermelést.

 

 

 

Pulyka Midi Forte

Minőségi gyógyszeres granulált táp, amely 5-12 hetes korig pulykák takarmányozására alkalmas. Megalapozza a gyors növekedést, magas hústermelést és nagyon jó egészség állapotot pulykái részére.

 

 

Pulyka Maxi

Magas minőségű granulált gyógyszermentes takarmánykeverék, intenzív hízó pulykák takarmányozására 13 hetes kortól vágási korig.

 

 

 

Fácán Mini

Morzsázott takarmány granulátum fácán és fogolycsibék részére az 5. élethétig.

Az 5. hét folyamán célszerű az áttérés a Fácán MAXI keverékre.

 

 

Fácán Maxi

Magas minőségű granulált táp fácánok és fürjek takarmányozására hizlalási és tenyésztési célból egyaránt. Az állomány 6 hetes korától a tartás utolsó pillanatáig.

 

 

Fácán Repro

Granulált táp fácánok és fürjek részére tojás termelés időszakban. Kiegyensúlyozott beltartalma a magas tojás termelést és magasabb keltetést biztosítja.

 

 

Fürj Mini

A takarmány fürjek nevelésére és hizlalására ajánlott. A takarmány olyan adalékanyagot tartalmaz, amely csökkenti a szagok kibocsátását.

 

 

 

Fürj Gold

Takarmány fürjek részére a 7. élethéttől. Zúzott takarmány formájában állítják elő.

 

 

 

 

Strucc Mini

Granulált takarmány fiatal struccok részére 6 hónapos korig.

 

 

 

 

 

Strucc Maxi

Granulált takarmány-kiegészítő fiatal struccok tenyésztéséhez és hizlalásához a 6. hónaptól az ivarérettség eléréséig, vagy levágásig.

 

 

 

Strucc Uni

Granulált takarmány-kiegészítő felnőtt struccok részére tojás termelés pihenési időszakában.

 

 

 

 

Strucc Repro

Granulált takarmány-kiegészítő felnőtt struccok részére tojástermelés időszakban.

 

 

 

 

Sertés Weaning Pellets

Magas energiaszintű teljes értékű granulált prestarter takarmány- keverék malacoknak 10 napos kortól választás után 14 napig. Alkalmas a választási időszak problémamentes átvészelésére és kitűnő egészséget biztosít malacainak.

Sertés A1 Start

Ipari keverék amely megfelel a háztáji elvárásoknak. Alkalmas malacoknak 12 kg-os választási súlytól egészen 12 hetes korig. Gyors növekedést és hústermelést eredményez.

 

 

Sertés A1 Mini

Minőségi granulált teljes értékű hízótáp 15-35 kg közötti sertések takarmányozására. Ez a takarmány kiváló egészséget, gyors növekedést, és magas hústermelést eredményez.

 

 

Sertés A2 Midi

Minőségi granulált teljes értékű hízótáp 35- és 60 kg közötti sertések takarmányozására. Kiegyensúlyozott beltartalma megalapozza a kiváló egészséget, gyors növekedést, és magas hústermelést.

 

Sertés A3 Maxi

Teljes értékű hízótáp , amely alkalmas a 60 kg fölötti hízók takarmányozására. Ez a kiemelkedő minőségű granulált takarmány elősegíti a gyors testsúlygyarapodást, a magas hústermelést és a kiemelkedően ízletes végterméket.

Bárány

Kiegészítő takarmánykeverék bárányok (esetleg gidák) hizlalásához az első héttől 3 hónapos korig. Kezdetben az anyatej mellett, rászoktatást igénylő takarmányként alkalmazandó.

 

Birkák Uni

Granulált takarmánykeverék juhok, bárányok és kecskék részére.

Ez a takarmány alkalmas tenyész, hízó, vemhes és tejelő állatoknak egyaránt.

 

 

Zoo C

A takarmány javasolt kifejezetten állatoknak az állatkertben, mint fehérje alapú tömegtakarmány kiegészítő.

 

 

 

Kaliber Milk

Kiegészítő táp, tejpótló borjak takarmányozására az 5. naptól a borjak elválasztásáig.

 

 

 

 

Kaliber Start

Granulált kiegészítő takarmány borjak részére az 1. élethéttől, vagy a Kaliber Musli keveréket követően a 3. héttől. A takarmánykeverék borjak elválasztásához és tenyésztéséhez, az üszőtenyésztési Kaliber terv része.

Kaliber Junior

A táp borjak és fiatal marha nevelésére sikeres elválasztás után ajánlott növényi diéta kiegészítésére. Anyaga elősegíti az előgyomrok fejlődését. A keverék borjak és fiatal marha nevelésére lett kifejlesztve, része a Kaliber üszőnevelés tervnek.

Dairymix

Szarvasmarháknak nyers fehérje és energia kiegészítésére ajánlott keményítő formában. Megfelelő a gyors energia és lebomló fehérje kiegészítésére. Etetése támogatja a bendő lebomlását, beleértve az emészthető rost támogátását.

Galamb Uni

Granulált táp alacsonyabb energia szinttel, megfelelo minden galamb kategória részére. Biztosítja a kiegyensúlyozott alap tápanyagok bevitelét.

 

 

Galamb Premium

Prémium minőségű energiakeverék minden galambkategória részére, különösen alkalmas postagalambok számára reptetési időszakban, valamint hús fajták hizlalására.

Granulátum formában állítják elő.

 

Pig Uni 15 koncentrátum

Cégünk koncentrátumai alkalmasak hízóknak, vemhes, valamint szoptató kocáknak. Ezek a koncentrátumok alkalmasak arra, hogy a házi takarmányaikat kiemelt tápláló értékűre módosítsák.

 

Baromfi Uni 30 koncentrátum

Univerzális baromfi koncentrátum, bekeverési aránya 15- 30%-ban (tartástechnológiától és fajtól függő) háztáji keverékhez. Beltartalma biztosítja az elvárt eredményeket.