Energys Hobby szarvasmarha takarmányok

Az Energys Hobby termékek komplett táp sort képeznek, amelyek megfelelőek mind háztáji, mind hobby szintű takarmányozásra háziállatok részére. Tápsorunkal felkészítheti kedvenceit kiállításokra is. Az Energys HOBBY tápsor élelmiszeri minőségű alapanyagokból van gyártva és beltartalma biztosítja az elvárt fejlődést az állataiknak. Az Energys Hobby tápsor gyártója a De Heus.

Kaliber Milk

Kiegészítő táp, tejpótló borjak takarmányozására az 5. naptól a borjak elválasztásáig.

 

 

 

Kaliber Start

Granulált kiegészítő takarmány borjak részére az 1. élethéttől. A takarmány- keverék borjak elválasztásához és tenyésztéséhez, az üszőtenyésztési Kaliber terv része.

 

Kaliber Junior

A táp borjak és fiatal marha nevelésére sikeres elválasztás után ajánlott növényi diéta kiegészítésére. Alapanyag választásával elősegíti az előgyomrok fejlődését minimális dietetikus veszélyel.

Dairymix 20 Green

Termelő kiegészítő takarmány szarvasmarha részére. Nyers fehérje és energia kiegészítésére ajánlott keményítő formában. Megfelelő a gyors energia és lebomló fehérje kiegészítésére. Az etetési adagokban támogatja a bendő lebomlását, beleértve az emészthető rost részleges támogátását.